Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015 που επέτυχαν στις Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες - Πρόγραμμα της αθλητικής δοκιμασίας της Κολύμβησης

1. Ανακοινώνεται ότι ο αλφαβητικός Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015 (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων),οι οποίοι υπεβλήθησαν σε Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίεςαπό την αρμόδια Επιτροπή Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών και επέτυχαν, αναρτήθηκε την 14-04-2016 ημέρα Πέμπτη στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.
2. Οι υποψήφιοι οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, αποκλείονται του διαγωνισμού.
3. Οι υποψήφιοι που επέτυχαν στις Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία της αθλητικής δοκιμασίας της Κολύμβησηςστην οποία θα προσέρχονται φέροντας μαζί τους μαγιό, σκουφάκι κολύμβησης, πετσέτα και σαγιονάρες, ως ακολούθως:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΤΟΠΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
17-4-2016
Κυριακή
08:30
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
(Βάρη)
ΒΟΓΙΑΤΖΗ Μ. 
και ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Σ.
(γυναίκες υποψήφιες)
17-4-2016
Κυριακή
08:30
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
(Βάρη)
 - από ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Β. έως και ΜΥΛΩΝΑΣ Θ.(άνδρες υποψήφιοιΚατηγορίας Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων)
ΓΑΤΗΣ Ε., ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ Ν., ΚΟΥΚΗΣ Ε. και ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ Ι.(άνδρες υποψήφιοι λοιπώνΚατηγοριών)
17-4-2016
Κυριακή
11:00
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
(Βάρη)
από ΜΥΛΩΝΑΣ Π. έως καιΨΥΧΑΡΗΣ Α.  (άνδρες υποψήφιοιΚατηγορίας Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων)
4. Όσοι υποψήφιοι επιτύχουν στη δοκιμασία της κολύμβησης θα παρουσιαστούν στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων την 18-04-2016 και 19-4-2016, ημέρες Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα, φέροντας αθλητική ενδυμασία και αθλητικά υποδήματα, προκειμένου να υποβληθούν στα υπόλοιπα αγωνίσματα της αθλητικής δοκιμασίας που ορίζονται στην οικεία Προκήρυξη, σύμφωνα με νεώτερη σχετική ανακοίνωσηη οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα τουΛ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ: Όλοι οι υποψήφιοι κατά την παρουσίαση τους για αθλητικές δοκιμασίες, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους το Δελτίο Ταυτότητάς τους, καθώς και το Δελτίο Συμμετοχής τους.

Σχετικά αρχεία: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: